Pšenično brašno je jedna od osnovnih sirovina naše prehrane. Brašno i mlinarski proizvodi se dobijaju kroz višefazni proces usitnjavanja i mlevenja zrna pšenice, dok se sejanjem dobijaju različiti tipovi brašna. Za naše brašno koristimo najkvalitetniju sremsku pšenicu,kako bi imali siguran kvalitet naših gotovih proizvoda.

iStock_000014301410Small

BRAŠNO TIP 500 je pšenično namensko brašno za kisela testa i domaću testeninu. Odlikuje se finom granulacijom i preporučuje se za pripremanje poslastica od fermentisanog testa, pice, kiflice, štrudle, hleb, kao i za pripremanje domaće testenine.

BRAŠNO TIP 400 je pšenično namensko brašno za pripremanje finih kolača i testa. Odlikuje ga izrazito bela boja. Možemo se pohvaliti da je naše brašno T 400 jedno od najkvalitetnijih namenskih brašana na teritiriji Srbije, a i šire. O tome svedoči neprestana tražnja za našim T 400, i zadovoljni kupci koji povećavaju svoje porudžbine.

BRAŠNO T 400 PREMIUM je pšenično namensko brašno koje preporučujemo pekarima i domaćicama za pripremanje bureka i svih vrsta pita. Ovo brašno se proizvodi od najkvalitetnije, posebno selektovane i skladištene pšenice. PREMIUM predstavlja naš najkvalitetniji proizvod.

BRAŠNO TIP 850 spada u polu-bela brašna, koristi se u pekarskoj industriji za proizvodnju polu-belog hleba i peciva.

STOČNO BRAŠNO je nus proizvod u proizvodnji brašna. Bogato je proteinima, pa se namenski koristi za ishranu životinja ili kao komponenta u proizvodnji stočne hrane.

IMG_0097